Minä

Voin auttaa sinua! Kaipaatko rinnalla kulkijaa?

 

Kahdentoista kirjaesineen, elämänmittaisen piirtämisharrastuksen ja 16 opetusvuoden kokemuksella voin auttaa sinua kaikissa kirjan tekemisen vaiheissa. 

 

Sparraan sinua luovan kirjoittamisen äärellä, työstän kanssasi proosa- tai runokäsikirjoitustasi tai verkostossani olevien osaavien kustannustoimittajien osaamista hyödyntäen. Kuuntelen ja kuulen ajatuksiasi. Toivon voivani olla se, joka tekee sinun tekstisi näkyväksi, antaa sinun ilmaisullesi juuri sen näköisen ilmiasun ja kulkee kanssasi koko matkan.

 

Jos haluat, suunnittelen kanssasi kirjasi ulkomuodon, teen tarvittaessa taiton sekä suunnittelen ja toteutan kannen tai kuvituksen. Minulta sujuu painotaloasiointi ja tunnen hyviä toimijoita niin Suomessa kuin Baltian maissakin. Autan sinua mielelläni ja annan vinkkejä myös kirjasi jakeluun.

 

Kirja ansaitsee tilaisuuksia! Järjestän mieluusti tilaisuuksia, jotka liittyvät kirjoittamiseen tai runouteen, ja osallistun keskusteluihin. Juonnan tai järjestän tapahtumasi tai pidän vaikka puheenkin.

 

Utuisen ruusun värinen suorakaidePuuttuuko kirjaltasi kansikuva tai koko kuvitus? Jos piirustusviivaan perustuva ilmaisuni voisi sopia ja miellyttää sinua, pohditaan yhdessä näköisesi kuvitus!

Kirjankuvitusten lisäksi teen myös omia tuotteita, kuten kortteja ja sistustuprinttejä. Koska lajienvälinen kohtaaminen ja lajien monimuotoisuus ovat minulle tärkeintä maailmassa, osoitan osan näistä tuotteista uhanalaisten lajien suojeluun.

 

Kirjoitan myös erilaisia tekstejä, artikkeleita, blogeja tms. Minua lähellä olevia aiheita ovat  lajien ja elinympäristöjen monimuotoisuuden lisäksi eettinen kohtaaminen ja runous.

 

Tulen mieluusti runokeikalle!

 

Ota yhteyttä

Mirkka Mattheiszen
mirkka@mirkkamarika.com
+358 40 775 2005
21100 Naantali
Y-tunnus 2242298-4

 

 

 

 

Kuva: Mikael Soininen

Mirkka Mattheiszen